BETAALWIJZEN
IDEAL (NEDERLAND)

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 

PAYPAL

Ook de meest bekende, veilige manier om online te betalen, wordt door Groenebazen.com ondersteund. Koop bij ons met PayPal en uw bestelling zal uw aankoop beschermen. Wij zullen bij PayPal het te betalen bedrag reserveren en vervolgens wordt het te betalen bedrag van uw rekening afgeschreven.

 

BELFIUS DIRECT NET & MISTER CASH

Deze betaalmethoden zijn mogelijk voor iedereen die een Belgische betaalpas en bankrekening heeft. Bij deze betaalmethoden kunt u direct de betaling afhandelen met uw eigen bank tijdens het bestelproces.

 

CADEAUBONNEN EN KORTINGSCODES

Natuurlijk is het ook mogelijk om met cadeaubonnen uw bestelling te betalen. Ook kunnen kortingscodes gebruikt worden om uw bestelling goedkoper te maken. Om deze codes te gebruiken, moet u ze in het goede vakje invullen in de winkelwagen of bij het afrekenen van uw bestelling.

Voor vragen neem contact met ons op!
CONTACT