RETOURNEREN
RETOURNEREN VAN ONGEWENSTE PRODUCTEN

U heeft 14 kalenderdagen de tijd om het aangekochte product te retourneren, ingaande op de dag na ontvangst, tenzij het product is uitgesloten van het herroepingsrecht.

Het product dient ongebruikt, in originele staat (dus compleet en voorzien van de originele etiketten en labels) en in de originele verpakking te worden geretourneerd. U dient er zelf zorg voor te dragen dat het product deugdelijk wordt ingepakt, zodat het tijdens het transport niet wordt beschadigd.

Indien blijkt dat het product is beschadigd of is gebruikt in een mate die verder gaat dan voor een redelijke inspectie aan uw zijde noodzakelijk is, is Groenebazen.com te allen tijde gerechtigd om restitutie te weigeren.

 

 

DEFECTE, GEBREKKIGE OF NIET-CONFORME PRODUCTEN

U wordt geacht ieder product na ontvangst zorgvuldig te controleren. Indien een product op het moment van levering een defect of gebrek vertoont, of anderszins niet in overeenstemming is met hetgeen u heeft besteld, dient u Groenebazen.com  onverwijld van dit gebrek/defect in kennis te stellen en dient u het product per ommegaande te retourneren.

Na ontvangst van de retourzending van het product, zal het product door Groenebazen.com worden gecontroleerd. Wanneer hieruit blijkt dat het product een defect of gebrek vertoont, of het product niet in overeenstemming is met hetgeen de klant heeft besteld, zal Groenebazen.com u in overeenstemming met het toepasselijk recht een nieuw (zelfde) product doen toekomen indien dit product op voorraad is vindt volledige restitutie plaats.

Producten die verkeerd zijn gebruikt of waaraan wijzigingen hebben plaatsgevonden, kunnen niet worden geretourneerd.

 

 

PRODUCTEN DIE NIET KUNNEN WORDEN GERETOURNEERD

Planten en alle andere vormen van leven kunnen niet worden geretourneerd.

Wij verwijzen u eveneens naar onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw recht op retour.

Voor vragen neem contact met ons op!
CONTACT